Pintér-Galgóczi Dóra blogja

(L)egyél jobban - életmódváltó program online!

2018/03/20. - írta: Galgóczi Dóra

Annyiszor próbáltad már, és legalább olyan sokszor elment a kedved. Attól, hogy kicsit – vagy nagyon – megváltozz. Hogy ne kelljen elkerülnöd a tükröket, mert úristen, ez nem lehet, hogy én vagyok! Ne tompa fejfájással ébredj, amit két kávé két órára helyre tesz, majd kezdődik elölről. Hogy ne kuporogj a vécén eredménytelenül, és az irodából hazatérve legyen végre energiád tornázni vagy futni egy háztömbnyit.

csalad.jpg

Korrektorral elfeded a szemed alatti sötét árkot, de attól még ott van. Trükkös fehérneművel összeszorítod derekadon az úszógumit, de attól még ott van. Megveszed a fogínyvérzést csökkentő fogkrémet, de a probléma attól még ott van. Beveszed a hashajtót, ha másként nem megy, de a rossz emésztés attól még ott van. A látszólag jól vagyok nem egyenlő azzal, hogy igazán jól vagyok.

Hogy vagy? – kérdezi a régen látott barátnőd, jól, vágod rá, mert csak nem fogod elárulni, hogy nem vagy tökéletes! Nagyon helyes, ne is legyél. De elég jól azért lehetnél.

„Majd holnaptól!” – gondolod, majd akkor nekivágsz újra. Kidobod a csokiparányt, elvonszolod magad az edzőterembe, befejezed az éjfél utáni chatelést. Tart is a lelkesedésed – teljes három napig. Majd kivágod a kukába a zabpelyhet, mert képtelen voltál rájönni, mit kezdjél vele, hogy ne olyan íze legyen, mint a papundekli. Széttéped a tornabérletedet, mert olyan ciki volt szerdán, hogy nem tudtad követni a steppadon a lépéseket. És éjjel egykor lecseréled a profilképedet egy sziámi macskára, ő legalább XS méret.

Miért nem működik nálad, ami a barátnődnél sikeres? Miért vagy rosszul attól a táplálékkiegészítőtől, amitől a szomszéd Vica energiabomba lett?

Nem vagy ugyanaz.  Senkivel. Hogyan reagálnál épp úgy, mint ők? Az egyendiéták kellemes olvasmányok egy csésze tea mellett, de aligha tesznek hozzá többet az életedhez. Az egyenbogyók jó üzlet valakiknek, de nem biztos, hogy egészségesebb leszel tőlük. A letölthető edzésprogramok lelkesítenek egészen délutánig, aztán kicsit belehalsz, ha gondolkodás nélkül nekikezdesz. Ez azt jelenti, neked úgysem sikerül? Dehogy. Csak kezdj olyan programba, ami rólad szól. Ahol fontos, hogy milyen korábbi betegségeid voltak, milyen állapotban vagy most, milyen a napirended. Mely ételeket szeretsz és melyeket nem kóstolnál meg semmi pénzért. Milyen a személyiséged – kitartó vagy szalmaláng-szerű, optimista vagy melankolikus? Szétszórt, precíz, békés, lobbanékony? A meleget viseled nehezen, vagy örökké fagyos kezed-lábad? Kérdezték-e ezt valaha, és te megkérdezted már magadtól?

Én megkérdezem. Holisztikus szemléletű természetgyógyászként olyan életmódváltó programot ajánlok, melytől tényleg elég jó leszel, elég jól leszel. Kezdhetünk? A program tartalma:

Természetgyógyász által vezetett, személyre szabott módszer az egészségedhez.

Miben segítek?

  • testsúly problémák
  • anyagcsere-betegségek kiegészítő kezelése
  • emésztési zavarok
  • hormonális problémák
  • szorongás, alvászavar
  • krónikus fáradtság, energiahiány
  • mozgásszervi panaszok
  • …vagy akkor, ha egyszerűen csak szeretnél JOBBAN lenni!

Mit tartalmaz a csomag?

  1. Állapotfelmérés, kérdőívek alapján
  2. Heti rendszerességgel étrendminta küldése, javaslatokkal kiegészítve
  3. Táplákékkiegészítőkre, gyógyteákra javaslat
  4. Laborleletek értékelése
  5. Testedzési terv az egészségi állapotnak, időbeosztásnak, anyagi lehetőségeknek megfelelően
  6. Hetenként történő visszajelzés alapján a fentiek folyamatos frissítése
  7. Gyermeked számára is kérheted!

A program havi díja 10.000 Ft, mely átutalással történik. Ezután megkapod az állapotfelmérő kérdőívet, és kezdünk! Jelentkezés e-mailben: galgoczi.dora@chello.hu

Hogy elég jó legyél, hogy elég jól legyél!

(A program nem helyettesít orvosi vizsgálatot, kezelést.)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noilelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3113726140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása