Pintér-Galgóczi Dóra blogja

AZ ELSŐN

2018/05/08. - írta: Galgóczi Dóra

Az első randin alig csipegetsz. Desszertet a világért sem, soha nem ennél szénhidrátot.

Kár, hogy tegnap este eltűntettél egy vödör sztracsatellásat.

Az első randin buzgón bólogatsz, hogy te is csak elvétve nézed, és akkor is kizárólag a Spektrumot meg a History Chanelt.

Kár, hogy tegnap este a Jóban-Rosszban alatt fogyott el az a fagyi.

Az első randin legyintesz: bulik? Ugyan. Kiráz a hideg a dübörgő zenétől és a piás bandától.

Kár, hogy tegnap este csak azért bámultad a Jóban-Rosszbant, mert a kutya sem hívott bulizni, pedig irtóra mentél volna.

Az első randin szemlesütve fogadod a bókot, milyen jól megy a szemed színéhez a mélybarna garbó.

Kár, hogy tegnap este szétrepedt a fenekeden a sztreccsruci, mikor felpróbáltad, hogy ma abban jönnél.

2651680_m.jpg

De talán mégsem kár, mert ha rádmegy, akkor nem tojsz be, hogy hájas vagy. És akkor ma este desszertet is kérsz. És az endorfin-lökettől ellazulva elárulod, hogy kedvenced a Jóban-Rosszban. Észbe kapsz, de már úgyis minden veszve, elmeséled a múlt heti ereszd el a hajam partyt. Hozzátéve, hogy akkor is épp ez a kis fekete sztreccs volt rajtad. És ő ugyanúgy megdicsérné, mint most a rémes garbót. És ha már úgyis ilyen közvetlen csajszinak nézne, megkérdezné, nem láttad-e véletlenül a Jóban-Rosszban előző részét, mert ő sajnos lekéste. És ha már elmesélted, hozzátennéd, hogy fagyival kísérve még tutibb volt. És megkérdezné, melyik a kedvenced, mert neki a sztracsatella. És kiderülne, ő is Vízöntő, és az égiek is egymásnak teremtettek, és boldogan élnétek, míg meg nem.

Így most udvariasan fizet. Felálltok, zavart búcsúzás, persze, akkor majd hívlak, de látod a szemén, hogy másfelé néz. Ma is lekéste a Jóban-Rosszbant, miattad. Te pedig hazaérve benyomod a Spektrumot. Épp a fagylalt történetéről vetítenek egy dokumentumot. Kár,hogy már a fagyasztód is üres.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noilelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7413606649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása