Pintér-Galgóczi Dóra blogja

Legyél csak elég jó(l)!

2018/11/13. - írta: Galgóczi Dóra

Sokan tudjátok, hogy két hivatás a szívem közepe: az írás és a természetgyógyászat. Most jelenik meg a tizedik könyvem, melyben ötvöztem a kettőt: a lelki életre, párkapcsolatra, családra, útkeresésre vonatkozó témák mellett egészséges étrendről, testedzésről, természetes gyógymódokról is írtam nektek.

 borito_eleje-hatulja.jpg

Íme egy kis gondolatébresztő a „Legyél csak elég jó(l) – ha már nem vagy tökéletes” című könyvemből:

„Örök útkeresőnek érzem magam, aki mindig újabbat és jobbat szeretne. Talán te is, hiszen levetted a polcról ezt a könyvet. Mögötted állnak a párválasztás kanyarjai, előtted a kérdés, jól és jókor tettem-e? Mögötted állnak a hivatásod macskakövei, előtted a kétség, mégis mást kellett volna? Magad mögött hagytál jónéhány diétát, követtél recepteket hol a szakácskönyvből ollózva, hol a háziorvosod által lepecsételve. Még mindig nem vagy benne biztos, hogy a szénhidrát hizlal-e, vagy a zsír, vagy inkább a düh, hogy a család minden tagjának mást kell főznöd vacsorára.

Mögötted áll húsz Pilates-óra, két kör futás (mert a harmadiknál már megfulladtál volna), és egy szobakerékpár, de ki volt az az idióta, aki elhitette veled, hogy tévézés közben jobb tekerni, mint sósmogyorót enni? Különben is. A mogyoró tele van egészséges zsírsavakkal. Vagy mégsem? Mindegy, már úgyis elfogyott. Akkor meg hadd higgyed a jobbik verziót.
Változtatni szeretnél, mert valami hiányzik, vagy éppen túl sok lett belőle. Mindezt tökéletesen, mert ezt fújják a reklámok, ezt hirdetik a magazinok. Legyél szupernő, igazi családanya és karrier-lady. Legyél menő macsó, sikeres menedzser és a fürdetésre mindig hazaérő apuka. Ha mégsem sikerül, akkor úgy érzed, te csak selejt vagy, hibás áru, mehet az újrahasznosító telepre.

El ne hidd, hogy így van! Aki tökéletes próbál lenni, hamis vágyakat kerget, és örök elégedetlenség a sorsa. Neked nem ezt kívánom. Sokkal inkább, hogy legyél csak elég jó – ahhoz, hogy derűsen élj ebben a kicsit feje tetejére állt világban. Közben legyél elég jól is, ahhoz, hogy a tested igazi otthont adjon a lelkednek. Indulhatunk?”

A könyvbemutatóra szeretettel várlak benneteket.

Időpont: november 16. este 18 óra.

Helyszín: Libri Könyvpalota, Budapest VII., Rákóczi út 12.

Az esemény Facebook linkje:

https://www.facebook.com/events/616094088809587/

A könyvet a bemutató helyszínén is megvásárolhatjátok, akkor örömmel dedikálom is – vagy megvehetitek a nagyobb könyvesboltokban.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noilelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4314367625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása