Pintér-Galgóczi Dóra blogja

Miért nehéz az életmódváltás?

2018/03/01. - írta: Galgóczi Dóra

Elhatározod, hogy holnaptól több zöldség, kevesebb mirelit pizza. Több futás, kevesebb netezés és tévézés. Több alvás, kevesebb stressz. Megváltozol, mert már mérés nélkül is tudod, hogy magas a vérnyomásod, ingadozik a vércukrod. Olykor elmész az orvoshoz, aki lelkedre köti, hogy fogyni kell, egészségesebben táplálkozni, és kezedbe nyom egy-két-három receptet. Hazatérve új fogadalmat teszel, tart is néhány napig a lelkesedésed, de mint eddig is, szépen elhalványul. Lelkiismeret-furdalásod lesz, csak te vagy ilyen szerencsétlen, hogy nem sikerül változtatni. Pedig nem te vagy a hibás. Csak egyszerűen, egyedül nehéz. Mi lenne, ha segítene egy holisztikus szemléletű szakértő, aki általános okoskodás helyett személyre szabott tanácsokkal segít étrendet kialakítani, mozgásfajtát választani, egészségesedni? Hogy jól legyél, legalább elég jól!


Ha kitöltöd ezt a rövid kérdőívet, kiderülhet, hol tartasz most - és még egy sorsoláson is részt veszel. Nyeremény egy darab egyhetes étrend-tanácsadás!

Sorsolás: 2018. március 10.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noilelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5613692636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása