Pintér-Galgóczi Dóra blogja

Egy kis régi, egy kis új

2018/11/21. - írta: Galgóczi Dóra

Régi, amit már megszoktatok és remélem meg is szerettetek: az életmód tanácsok ezen a blogon, testi-lelki egészségről. Régi, amit már néhányan ismertek, és remélem, egyre többen fogtok ismerni: a személyre szabott, holisztikus szemléletű természetgyógyászati kezeléseim.


tgy_1.jpg

http://naturszirom.hu/

Új, vagyis megújult, a természetgyógyász weboldalam! Azért, hogy fokozzam a kíváncsiságot, hogy legyen több élményetek, ha meglátogatjátok az oldalt. Részletes leírás a kezelésekről, a problémákról, amelyeken igyekszem segíteni. Néhány cikk, hogy a gyakorlat mellett elmélet is legyen.
Szeressétek, nézegessétek, aztán ha úgy érzitek, személyesen is eljönnétek hozzám jobb egészséget, több energiát nyerni, akkor várlak benneteket szeretettel!
Mert egyre több a civilizációs betegséggel terhelt ember, vagy még csak a kezdeti tünetektől szenvedő, akiknek talán fogalmuk sincs, miért fáj itt-ott. Miért kelnek fel reggel fáradtabban, mint ahogyan este lefeküdtek. Miért idegesek látszólag ok nélkül, miért türelmetlenek a családdal. Miért szoronganak a változások előtt, miért nem találják céljukat az életben.
Miért nem válik be nekik az az étrend, ami a barátnőnél működik, és miért nem tudnak kitartani semmilyen mozgásforma mellett.
Ha egy kicsit (vagy nagyon) magadra ismertél, akkor vár a Natúrszirom, jelentkezz időpontért!

http://naturszirom.hu/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noilelek.blog.hu/api/trackback/id/tr514384554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása