Pintér-Galgóczi Dóra blogja

Miben segít a talpreflexológia?

2019/02/01. - írta: Galgóczi Dóra

Sokkal többet jelent egy talpreflexológiás kezelés, mint egy általános, frissítő talpmasszázs. Hiszen a reflexológiánál csak látszólag áll a talpad a középpontban!

 refi_1.jpeg

Valójában az egész testedet, minden szervedet érinti a masszázs, közvetett hatás által. Ha meglévő panaszod miatt jársz kezelésre, néhány alkalom után már érezhető a javulás. Első lépésként beindulnak a méregtelenítési folyamatok, ezért ne ijedj meg, ha fejfájást, pattanásokat tapasztalsz, esetleg megváltozik a vizelet és széklet. Ez mind annak a jele, hogy a salakanyagok távozni kezdenek. Fogyassz sok folyadékot, hogy segítsd a folyamatot!

Az egyes szervek állapota fokozatosan javul, mozgásszervi panaszok esetén könnyebb és fájdalommentesebb lesz a testmozgás, csökkennek az ízületi fájdalmak. Kettes típusú diabétesz esetén javul a cukoranyagcsere. Máj- és epeúti problémáknál laborvizsgálatokkal is igazolható a reflexológia kedvező hatása.

Ha hosszas megfázásból nem tudsz kigyógyulni, visszatérő vírusfertőzések érnek utol, akkor kettős hatás érvényesül a kezelés alatt: egyrészt erősödik az immunrendszer, másrészt a légzőszerveket kezelve hurutos köhögés esetén oldódik a váladék, száraz köhögésnél csökken az inger. Tisztul a tüdő, a légcső.
Hormonális panaszoknál is látványos eredményt lehet elérni, akár kimaradozó menstruációról, akár változó kori panaszokról van szó.

Legalább tíz kezelésen érdemes részt venned, ezután kiderül, hogy lehet-e ritkítani. Eleinte hetente egy-két kezelés ajánlott, később fenntartásként ennél kevesebb is lehet. De ha egyszer kipróbálod, már úgysem szeretnéd egyhamar abbahagyni!

 Bővebben itt is olvashatsz a kezelésről:

http://naturszirom.hu/kezelesek/talpreflexologia.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noilelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4114597904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása