Pintér-Galgóczi Dóra blogja

Hogyan legyél elég jó(l)?

2019/05/24. - írta: Galgóczi Dóra

Életvezetési tanácsokkal tele a padlás – igaz, neked csak egy földszinti másfél szobásod van, azon is még ott a törlesztőrészlet. Párkapcsolati okoskodással tele a hócipőd – igaz, már mezítláb jársz, mert az most az új trend. Egészségügyi igazságokkal tele a tányérod – igaz, már azt sem tudod, az E-számok vagy a D vitamin jön előbb az ábécében. Pályamódosítási ötletekkel tele a dossziéd – igaz, hogy még mindig nem tudod, miért nem maradtál meg annál a tervnél, amit háromévesen találtál ki a homokozóban.

legyel_csak.jpg

Ezért félre a sémákkal! Tarts velem az útkereső ösvényen, hátha együtt könnyebben eljutunk. Hová? Nem mások életébe, hanem a sajátodba. Amit nem cserélnél el senkivel. A kanyarok, körforgalmak és leállósávok útján hol döcögve, hol a széllel haladva, sárga fénnyel nevetsz a világra. Mert már tudod, jó helyen vagy. Én csak bátoríthatlak, kérdezhetlek, megoszthatom a tapasztalataimat. Mint író, mint természetgyógyász, mint földön járó, de eget is érző ember. A döntés a tiéd, talán könnyebb lesz néhány óra és néhány oldal múlva.

 A legújabb könyvemmel szeretnék egy kis iránytűt adni a kezedbe, merre indulj, ha egészségesebb testre, derűsebb lélekre vágysz. Annyit veszel át belőle, amennyi belefér az életedbe – de talán egyre többet. Mert mindenki más-más személyiség, és  más szempontok fontosak, más ritmust követ, mint a többiek. Most megnézhetitek a könyvbemutató beszélgetést, szeretettel, nektek:

A könyvet pedig megvásárolhatjátok a Libri, Bookline, Líra könyvesboltokban!

https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&type=22&id=308135

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://noilelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1314846554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása