Pintér-Galgóczi Dóra blogja

Talpadon az egészséged

2018/06/01. - írta: Galgóczi Dóra

A talpreflexológia gyógymódját már évezredekkel ezelőtt felismerték. Ma is népszerű és hatékony megoldást nyújt, akár mozgásszervi panaszod, akár hormonális problémád van, vagy a lelkiállapotodon szeretnél javítani.

talp_1.jpg

Érdekes kölcsönhatás figyelhető meg a szervek állapota és a talppontok között. A megbetegedett testrész úgy jelzi a bajt, hogy a neki megfelelő talpi reflexpont masszírozásakor fájdalmat érzel. Ennek oka, hogy a felhalmozódott káros anyagcsere-termékek kristályos göbökké állnak össze az érintett reflex-zónában. Az érzékeny terület masszírozásával ezek a lerakódások szétoszlanak és az energia újból szabadon áramolhat. Ám akkor is eredményesen csillapíthatod a panaszaidat, ha még nem alakultak ki a méreganyag-kristályok. Ilyenkor a talp idegvégződései és a nekik megfelelő szervműködés összefüggéseit használod. Az óvatos masszírozás visszajelzést küld az idegrendszer számára, mely az öngyógyító folyamatokat irányítja. Például, ha gyakran felfázol, akkor a vesének, a húgyvezetéknek és a hólyagnak megfelelő talp-területeket kell masszírozni. Talpadon megtalálhatóak a teljes emésztőrendszer pontjai, az ivarszervek, a pajzsmirigy, a mozgásszervek és a keringés területei is. Nőgyógyászati gondok, vagy babatervezés idején is sikereket tapasztalsz a kezelésekkel.

Fordulj képzett reflexológushoz, ha a talp-kezelés előnyeit szeretnéd tapasztalni. Az első alkalommal állapotfelmérés történik, a talpad jelzést ad arról, milyen rejtett problémáid lehetnek. Ezután elkészül a kezelési terv, és a következő alkalmak során már célzottan, az állapotodnak megfelelően történik a talpmasszázs. Ne ijedj meg, ha eleinte furcsa tüneteket, esetleg kezdeti rosszabbodást tapasztalsz! Ez csak arról árulkodik, hogy beindult a gyógyulási folyamat. A méregtelenítés jele lehet a vizelet színének megváltozása, a pattanások, orrfolyás, izomfájdalmak, nyugtalanság vagy éppen szokatlan fáradtság. Azonban ezek a tünetek elmúlnak, amint a szervezetedből távoztak a káros salakanyagok.

Már az első néhány kezelés után érezni fogod, hogy a korábbi fájdalmak csökkennek, könnyebbé válik a mozgásod. A krónikus panaszok ritkulnak, enyhébbé válnak. Lelkiállapotod sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, és több energiával éled a mindennapokat.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://noilelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4813887168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.06.01. 06:32:49

Fura... én azt hallottam, hogy ez az egész egy kurvanagy átverés, akárcsak az akupunktúra. Arról nem beszélve, hogy méregteleníteni a máj és a vesék dolga, a többi az csak áltudományos marhaság.

Galgóczi Dóra 2018.06.01. 13:17:39

@hullajelölt88: manapság szinte mindenkinek a testében több a méreganyag, mint amivel a máj és a vese meg tudna birkózni. Egyébként sem ez, sem az akupunktúra nem átverés - ha szakember végzi. Sok-sok gyógyuláshoz járultak ezek hozzá. De természetese nem kötelező egyetérteni :-)
süti beállítások módosítása